VIP vervoer per helikopter

VIP vervoer per helicopter Amsterdam Schiphol

U heeft een belangrijke zakenrelatie die u op een spectaculaire wijze wilt ontvangen? U heeft met uw gasten een aantal afspraken gepland op één dag en u wilt uw tijd zo efficiënt mogelijk benutten? Of wilt u gewoon eens iemand op hoog niveau in de watten leggen?

Een mooie manier om dit te doen is met een VIP vlucht in één van onze moderne helikopters.

Wij halen u of uw gast bijvoorbeeld op vanaf Amsterdam Schiphol en brengen u naar iedere geschikte locatie in Nederland, België of Duitsland. Zonder tijdsverlies naar uw bestemming!

HeliCentre heeft een ruime ervaring in het vervoeren van VIP’s, van artiesten en Bekende Nederlanders tot ministers en zakenmensen.
Want HeliCentre vervoert al deze mensen niet als passagier, maar als gast. Dat maakt toch even het verschil…

Landingslocatie

Een helikopter is het ideale vervoersmiddel waarmee u snel van A naar B kunt reizen.
En de opstijg- als landingslocatie kunnen echt dichtbij gelegen zijn. We zijn namelijk niet gebonden aan alleen vliegvelden of heliports.

Is uw tuin groot genoeg? Of heeft het bedrijventerrein een plek waar geland kan worden? Wij regelen alle vergunningen en ontheffingen en zorgen dat u écht efficiënt naar uw volgende bestemming kunt!

Zakelijke charter helikopter

HeliCentre is dé specialist op het gebied van helikoptercharters.

Kiest u voor een zakelijke charter, een luchthaven transfer of voor een koeriersdienst per helikopter: u zult ervaren dat door de inzet van de diensten van HeliCentre de efficiëntie en productiviteit van uw organisatie verbetert. En punctualiteit is hierbij het uitgangspunt.

Ons kantoor is 7 dagen per week bereikbaar om u te voorzien van handig deur-tot-deur vervoer op hoog niveau.

Eigen vervoersvergunning

HeliCentre is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkende en goedgekeurde helikoptermaatschappij en heeft een eigen Air Operators Certificate (AOC). Hierdoor kunnen wij de benodigde toestemmingen voor een buitenlanding snel verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op