72 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 72 beoordelingen
  • 9,2
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,5
  • 9,0

Beoordeeld door: Edwin

18-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zelf vliegen? Dacht je dat ik dacht dat ik echt zelf met de heli zou mogen vliegen Echt niet! Nou it turned out in .... echt wel. Een ervaring die me daardoor even met beide benen van de grond haalde.

Heel erg bedankt. Ook voor de relaxte sfeer. En de easy going piloot.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Maurits

17-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige ervaring om nog lang van te genieten!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: William

15-04-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige ervaring om nog lang van te genieten!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph

12-04-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
We hebben een geweldig dag mogen beleven en heel veel positieve en leuke reacties mogen ontvangen!
Hartelijk dank voor deze mooie ervaring!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph

11-04-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
We hebben een geweldig dag mogen beleven en heel veel positieve en leuke reacties mogen ontvangen!
Hartelijk dank voor deze mooie ervaring!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim

11-04-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Prima geregeld
invul schema prima en mogelijk nog een extra regel om de betalingen bij ons in de adm te zetten
wat doen jullie met het mail adres in het schema

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Alle

10-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Werden leuk ontvangen, moesten even wachten, we waren beetje vroeg. Kregen direct koffie etc aangeboden. Hebben door medewerker nog kleine rondleiding en uitleg over helicopters gekregen.Hele aardige rustige instructeur. Gaf heel duidelijk uitleg, gaf ons ook een heel goed gevoel tijdens de vlucht en bij het zelf vliegen. Een echte beleving en aanrader.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Edwin

09-04-2018
8,2

Beschrijf uw ervaring:
De vliegdag was perfect. In het voortraject had de communicatie naar ons toe wel wat beter gekund, betreffende de stand van zaken over de vergunning voor de landingsplaats.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: VJM

27-03-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Contact vooraf met Gerwinda was top! Duidelijke communicatie en fijn dat het altijd de zelfde contact persoon was.

Piloot erg gedreven, hij vertelde heel veel tijdens de rondvlucht en betrok ons echt in zijn passie!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Lennart

06-01-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Zeer kundige mensen en een aangename sfeer maken HeliCentre een fijne en goede school.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Stephan

18-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Freek

18-12-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Diana

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Hugo

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
In het afgelopen jaar heb ik bij Helicentre zowel de PPL(H) als de CPL(H) met bijbehorend ATPL-IR-theoriepakket gevolgd. Het bedrijf laat zich kenmerken door een grote professionaliteit en een nog groter enthousiasme van de crew; alles wordt in het werk gesteld om de vliegopleiding zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Al met al een geweldige ervaring! Ik beveel Helicentre van harte aan aan iedereen die een helikopteropleiding overweegt.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Joris

27-11-2017
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Super geslaagde dag! en nogmaals bedankt dat jullie Sinterklaas hebben gevonden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Plus

22-11-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer positieve ervaring, uitstekende samenwerken en uitvoering. Zeer tevreden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ton

22-11-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Ik was van te voren heel nerveus maar toen de helikopter landen en kennis maakten met de piloot was ik gelijk gerust gesteld en ga zeer zeker nog een keer vliegen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan

13-11-2017
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Ik was van te voren heel nerveus maar toen de helikopter landen en kennis maakten met de piloot was ik gelijk gerust gesteld en ga zeer zeker nog een keer vliegen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Adrie

30-10-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
De rondvlucht met ons gezin, 3 vluchten van elk 4 personen was een geweldige belevenis. Leuke ontvangst, fijne, aardige mensen. Goede voorlichting. Leuk vertrek waar we konden wachten. We kregen koffie. Buiten was een mooie plaats om foto's te nemen. Het enige wat misschien ook leuk is om de gelegenheid te krijgen om de 4 personen die in de helikopter gaan, voor de helikopter op de foto te kunnen zetten. Dat hebben wij deze zomer meegemaakt bij de rondvlucht boven New York. Werd er een foto gemaakt van ons voor de helikopter voordat deze opsteeg. Maar dit is maar een ideetje. Ik kan niet anders zeggen dat wij een topdag hadden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Lijnie

27-10-2017
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De rondvlucht met ons gezin, 3 vluchten van elk 4 personen was een geweldige belevenis. Leuke ontvangst, fijne, aardige mensen. Goede voorlichting. Leuk vertrek waar we konden wachten. We kregen koffie. Buiten was een mooie plaats om foto's te nemen. Het enige wat misschien ook leuk is om de gelegenheid te krijgen om de 4 personen die in de helikopter gaan, voor de helikopter op de foto te kunnen zetten. Dat hebben wij deze zomer meegemaakt bij de rondvlucht boven New York. Werd er een foto gemaakt van ons voor de helikopter voordat deze opsteeg. Maar dit is maar een ideetje. Ik kan niet anders zeggen dat wij een topdag hadden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!