51 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 51 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,5
  • 9,1

Beoordeeld door: Erik

21-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Fantastische dag gehad voor 200 klanten.
Zeer en zeer tevreden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel

19-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Wij vonden het top geregeld.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Mat

19-10-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Prima verlopen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert

16-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Wij vonden het een prachtige ervaring maar ook de flexibiliteit naar onze klanten toe was perfect.
al met al een zeer geslaagde dag.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Kay

12-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Top

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marieke

06-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
De rondvluchten waren een spetterend succes! Goed geregeld en tevreden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Cynthia

03-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Het was een geweldigde en unieke ervaring en je mocht zelf ook veel proberen tijdens de les. Begeleiding was goed en duidelijk.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel

01-10-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig professioneel bedrijf en een echte aanrader. Er zijn vandaag veel mensen erg gelukkig gemaakt met de de heli vluchten.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet

29-09-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Na een prettige ontvangst een toelichting gekregen over wat me te wachten stond en hoe met de besturing omgegaan moet worden. Daarna een rondvlucht gehad waarbij ik diverse onderdelen van de besturing over mocht nemen, best wel moeilijk zo'n eerste keer maar een hele mooie ervaring.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander

29-09-2017
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne samenwerking, korte lijnen en bereid om te helpen en mee te denken.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ard

13-09-2017
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Erg fijne samenwerking, korte lijnen en bereid om te helpen en mee te denken.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: A.f.m.

13-09-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Iedereen blij en geweldige ervaring

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel

13-09-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Fantastische fotovlucht over MH17 monument.
Snel en correct tot opdracht gekomen
goed ontvangst en voorbereiding
Top

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Danny

12-09-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Het waren 2 super dagen heel goed georganiseerd. hele leuke enthousiaste groep! ik zou deze actie zeker willen herhalen. klein aandachtspuntje: als de ondernemers samen gebruik maken van jullie trailer is het handig om de 1e dag de trailer vroeger op te bouwen zodat alles bij aanvang ook klaar staat voor de 1e klanten. vandaar niet overal een 10 score :). maar voor de rest echt prima!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Dominique

21-08-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Het was kortgezegd SUPER

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Sabine

21-08-2017
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Hele leuke dag gehad!
Goed georganiseerd, leuk team, positieve reacties!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel

14-08-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jack

11-08-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Saskia

09-08-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marc

07-08-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Ik had al hoge verwachtingen, maar die werden zelfs nog overtroffen. Geweldige ervaring. Vliegen met een helicopter vond ik veel dynamischer en spectaculairder dan vliegen met een vliegtuig.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!