99 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 99 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,4
  • 9,3
  • 9,5
  • 9,0

Beoordeeld door: G

24-07-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Joris

17-07-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Goedenavond,

'The perfect score', zoals al eerder per email aangegeven was ik gewoon echt heel erg tevreden en goed geïnformeerd, kundig geïnstrueerd en veel geleerd.. Score dus meer dan terecht! Groet,

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Gokhan

17-07-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
I had a very nice experience in my first heli flight. Your crew is very professional yet friendly. Aircraft and your premices were also in very good. All in all i left out with a big smile. Hope to come back soon to fly again.

Best

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Plus Giel

10-07-2018
6,8

Beschrijf uw ervaring:
Uitvoering goed maar onbevredigend onderbuikgevoel over facturering. Met Jeroen over gehad, maar die denkt hier anders over.

Ik zou HeliCentre BV niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Yvo

09-07-2018
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Prachtige proefles voor mij jarige vader geboekt, flexibel met reserveren een belletje was genoeg. Bij aankomst was er alleen niemand aanwezig voor ontvangst. Piloot was nog in de lucht. We hadden hierdoor een half uur vertraging wat even een uitdaging was voor de rest van de dag.
De theorie, proefles en ervaring waren verder fantastisch.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: George

05-07-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Was een geweldige dag.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: George

03-07-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Was gewoon top geregeld

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Roos

03-07-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Goede communicatie vooraf, alles netjes geregeld. Ook op de dag zelf alles goed gegaan. Top geregeld.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Janine

02-07-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Goede communicatie vooraf, alles netjes geregeld. Ook op de dag zelf alles goed gegaan. Top geregeld.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jacco

01-07-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Was soepel en perfect geregeld.
Fijne instructeur die beleving voorop liet staan.
Voor herhaling vatbaar...

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Klaas

29-06-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Top prestatie bij de supermarkt in Schildwolde.
En een belevenis om van Ameland gehaald te worden.
Wij en onze klanten hebben genoten

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Martijn

18-06-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer prettig samengewerkt.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Barry

18-06-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige rondvlucht gehad !!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Mark

11-06-2018
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben gisteren een super mooie dag gehad en veel complimenten gekregen van onze klanten. De afhandeling (communicatie) met betrekking tot de passagierslijsten kon beter en efficiënter. Verder was het tot georganiseerd!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: André

11-06-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De deelnemers hebben het als geweldig ervaren. een en al positiviteit.
Helaas hebben we ook veel klachten etc. ontvangen vanuit Veldhoven over de geluidsoverlast van deze actie. Ik weet, de tolerantie is ver te zoeken , maar ik ben wel geschrokken van de hoeveelheid klachten.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Helene

27-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Gisteren is een langverwachte droom werkelijkheid geworden; een proefles helicopter vliegen met mijn twee kinderen als passagier. Alle lof voor Twan van Norden, vriendelijk, open, rustig, relaxed, vertrouwen en ervarenheid uitstralend, wat weer een positief effect op mijzelf had voor wat betreft vertrouwen en rust.
Erg mooi en fijn is het feit dat Twan niet bij het minste geringste 'ping-pong effect' ingrijpt, maar je de kans geeft weer zelf de koers te herstellen, dat heeft me het gevoel gegeven echt zelf te hebben gevlogen. Zelfs bij het moeilijke 'hoovering', wat me dus echt niet goed afging, bleef hij relaxed en wist hij precies op het juiste moment, niet te vroeg, niet te laat, 'the control' over te nemen. De tienen voor deskundigheid, medewerkers en beleving is absoluut zijn verdienste. Voor wat betreft de communicatie: Uw medewerker aan de telefoon bij wie ik de afspraak plande was ook erg vriendelijk en enthousiast, dat is een mooi visitekaartje voor het bedrijf.
Het iets lagere cijfer voor communicatie komt door het feit dat wij op de afgesproken tijd voor een gesloten deur kwamen te staan. We waren ruim op tijd en zagen wel een helicopter vanaf het bedrijf vertrekken maar konden niet weten dat dat 'onze' instructeur was met een les die uit was gelopen. Dat laatste is geen probleem, dat kan gebeuren, wel zou het fijn zijn geweest als dat op wat voor manier dan ook was gecommuniceerd (briefje op de deur, smsje, belletje, desnoods een mail vooraf waarin de afspraak wordt bevestigd en waarin wordt genoemd dat je rekening moet houden met een uitloop). Ik heb uiteindelijk het telefoonnummer op de site gebeld en gelukkig iemand aan de lijn gekregen (fijn dat jullie ook in het weekend bereikbaar zijn!). Hij liet weten dat de les voor ons was uitgelopen, toen hoefde ik me geen zorgen meer te maken dat de afspraak wellicht niet geregistreerd was en we misschien wel helemaal niet waren ingepland.
Ander onderdeel van 'communicatie' is ook jullie website. Ik heb vooraf wat gegoogled en vergeleken, jullie website vond ik verreweg de fijnste, beste, meest sympathieke, dat heeft dus in eerste instantie mijn keuze bepaald.
En nu, met de ervaring (en mijn luchtdoopcertificaat) op zak zou ik zonder enige twijfel weer voor jullie kiezen, mocht ik ooit weer de mogelijkheid hebben om een vliegles te boeken. Ik ben gewaarschuwd door uw medewerker aan de telefoon, het is verslavend...
Ontzettend bedankt, deze onvergetelijke dag heeft mijn droom overtroffen!
Helene

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan

26-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig dag gehad met spaaractie voor klanten
Goed geregeld

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Vincent

22-05-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zaterdag heb ik een proefles van een half uur gehad. Het was een hele leuke ervaring en voor een half uur tijd een goed indruk gekregen over het vliegen.
Medewerkers zijn erg aardig en geinteresseerd en daarnaast was het een warm welkom.
zeker een aanrader

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: John

21-05-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zaterdag heb ik een proefles van een half uur gehad. Het was een hele leuke ervaring en voor een half uur tijd een goed indruk gekregen over het vliegen.
Medewerkers zijn erg aardig en geinteresseerd en daarnaast was het een warm welkom.
zeker een aanrader

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Serdar

14-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Goed ontzorgd op de dag zelf, fijn dat er veel flexibiliteit was omtrent de mensen die niet op kwamen dagen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!