63 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 63 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,5
  • 9,0

Beoordeeld door: Lennart

06-01-2018
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Zeer kundige mensen en een aangename sfeer maken HeliCentre een fijne en goede school.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Stephan

18-12-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Freek

18-12-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Diana

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Ik beschouw Helicentre als een buitengewoon professionele en integere luchtvaartonderneming die aan de meest hoge eisen voldoet die civiele- en militaire luchtvaart autoriteiten hieraan stellen. Bovendien stralen de werknemers van Helicentre in het contact met hun klanten uit hoeveel plezier zij in hun werk ervaren.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Hugo

28-11-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
In het afgelopen jaar heb ik bij Helicentre zowel de PPL(H) als de CPL(H) met bijbehorend ATPL-IR-theoriepakket gevolgd. Het bedrijf laat zich kenmerken door een grote professionaliteit en een nog groter enthousiasme van de crew; alles wordt in het werk gesteld om de vliegopleiding zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Al met al een geweldige ervaring! Ik beveel Helicentre van harte aan aan iedereen die een helikopteropleiding overweegt.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Joris

27-11-2017
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Super geslaagde dag! en nogmaals bedankt dat jullie Sinterklaas hebben gevonden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Plus

22-11-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer positieve ervaring, uitstekende samenwerken en uitvoering. Zeer tevreden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ton

22-11-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Ik was van te voren heel nerveus maar toen de helikopter landen en kennis maakten met de piloot was ik gelijk gerust gesteld en ga zeer zeker nog een keer vliegen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan

13-11-2017
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Ik was van te voren heel nerveus maar toen de helikopter landen en kennis maakten met de piloot was ik gelijk gerust gesteld en ga zeer zeker nog een keer vliegen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Adrie

30-10-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
De rondvlucht met ons gezin, 3 vluchten van elk 4 personen was een geweldige belevenis. Leuke ontvangst, fijne, aardige mensen. Goede voorlichting. Leuk vertrek waar we konden wachten. We kregen koffie. Buiten was een mooie plaats om foto's te nemen. Het enige wat misschien ook leuk is om de gelegenheid te krijgen om de 4 personen die in de helikopter gaan, voor de helikopter op de foto te kunnen zetten. Dat hebben wij deze zomer meegemaakt bij de rondvlucht boven New York. Werd er een foto gemaakt van ons voor de helikopter voordat deze opsteeg. Maar dit is maar een ideetje. Ik kan niet anders zeggen dat wij een topdag hadden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Lijnie

27-10-2017
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De rondvlucht met ons gezin, 3 vluchten van elk 4 personen was een geweldige belevenis. Leuke ontvangst, fijne, aardige mensen. Goede voorlichting. Leuk vertrek waar we konden wachten. We kregen koffie. Buiten was een mooie plaats om foto's te nemen. Het enige wat misschien ook leuk is om de gelegenheid te krijgen om de 4 personen die in de helikopter gaan, voor de helikopter op de foto te kunnen zetten. Dat hebben wij deze zomer meegemaakt bij de rondvlucht boven New York. Werd er een foto gemaakt van ons voor de helikopter voordat deze opsteeg. Maar dit is maar een ideetje. Ik kan niet anders zeggen dat wij een topdag hadden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Moniek

25-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Namens BAS Truck Center te Veghel, mag ik zeggen dat wij erg tevreden zijn over de gekregen service en flexibiliteit van Helicenter. Bedankt.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik

21-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Fantastische dag gehad voor 200 klanten.
Zeer en zeer tevreden!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marcel

19-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Wij vonden het top geregeld.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Mat

19-10-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Prima verlopen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert

16-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Wij vonden het een prachtige ervaring maar ook de flexibiliteit naar onze klanten toe was perfect.
al met al een zeer geslaagde dag.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Kay

12-10-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Top

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marieke

06-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
De rondvluchten waren een spetterend succes! Goed geregeld en tevreden.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Cynthia

03-10-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Het was een geweldigde en unieke ervaring en je mocht zelf ook veel proberen tijdens de les. Begeleiding was goed en duidelijk.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Michel

01-10-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig professioneel bedrijf en een echte aanrader. Er zijn vandaag veel mensen erg gelukkig gemaakt met de de heli vluchten.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!