35 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 35 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,6
  • 9,0

Beoordeeld door: Michel

14-08-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jack

11-08-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Saskia

09-08-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Proffesioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Marc

07-08-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Ik had al hoge verwachtingen, maar die werden zelfs nog overtroffen. Geweldige ervaring. Vliegen met een helicopter vond ik veel dynamischer en spectaculairder dan vliegen met een vliegtuig.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul

07-08-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Gewoon Top, alles goed geregeld, vriendelijk personeel.
Dat merken we ook aan de reacties van de klanten, ook die waren zeer positief.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Thijs

16-07-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Helicentre heeft onze mooiste dag compleet gemaakt, vriendelijk personeel en top service!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Rein

14-07-2017
8,6

Beschrijf uw ervaring:
HeliCentre ingehuurd om de hoofdsponsor van onze club SV Urk op te halen voor een sponsoravond. Vooraf prima communicatie en de vlucht is ook uitstekend ervaren. Ik kan HeliCentre van harte aanbevelen !

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert

10-07-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ronald

10-07-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Waling

04-07-2017
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco

03-07-2017
9,2

Beschrijf uw ervaring:
Prima ervaring, aardige deskundige medewerkers

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerrit

02-07-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Klantenactie met mijn Jumbo winkel in Vianen.
Dit was een succes. 1 juli de vluchten laten plaats vinden boven Vianen en omstreken. mooie reacties, en stoere verhalen.
Alles goed geregeld, van vergunning tot en met het personeel. Super dag gehad. Voor herhaling vatbaar.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Anton

29-06-2017
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Prima dag gehad, gaan graag nog een keer mee.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Carmen

28-06-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Alles goed geregeld!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Anna

27-06-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Alles goed geregeld!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin

24-06-2017
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Goedemiddag,

Het was een geweldige dag!
één passagier woog meer dan is toegestaan. Hierover is meermaals gesproken maar op dezelfde dag zegt de piloot dat we hier niet aan beginnen. Graag had ik dit direct over de telefoon vernomen, zodat dit eerder verteld kon worden. Maar goed het was verder een prachtige dag! Bedankt en tot de volgende keer!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Jasper

16-06-2017
7,6

Beschrijf uw ervaring:
Communicatie per mail soms wat onduidelijk, reactie door meerdere contact personen. Misschien tip beter instructie / reminder geven van te voren per mail over gang van zaken op de dag zelf (rondvluchten) invullen passagierslijsten etc. De dag zelf verder goed verlopen en iedereen vond het top!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard

15-06-2017
8,6

Beschrijf uw ervaring:
Communicatie per mail soms wat onduidelijk, reactie door meerdere contact personen. Misschien tip beter instructie / reminder geven van te voren per mail over gang van zaken op de dag zelf (rondvluchten) invullen passagierslijsten etc. De dag zelf verder goed verlopen en iedereen vond het top!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Mic

14-06-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
De helikoptervlucht was ter ere van de 50e verjaardag van mijn broer en moest ons brengen naar het restaurant alwaar alle familie en vrienden ons stonden op te wachten. Het was een geweldige beleving voor zowel mijn broer en mij als ook voor de mensen op de grond.
Vanaf het eerste contact tot de landing met de Helikopter op bestemming geweldige service van HeliCentre.
Chapeau!!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet

09-06-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
HeliCentre is een zeer professionele vliegschool met enthousiaste en kundige medewerkers. Ik ben zeer tevreden over hoe ik word getraind en hoe ik word behandeld. Het personeel staat open voor commentaar en feedback en uit ervaring merk ik dat er ook daadwerkelijk iets mee wordt gedaan. Ik beveel HeliCentre aan iedereen aan die op zoek is naar een goede helikoptervliegopleiding

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!