86 beoordelingen

Beoordelingen HeliCentre BV

9,3 met 86 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,5
  • 9,0

Beoordeeld door: Mark

11-06-2018
8,8

Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben gisteren een super mooie dag gehad en veel complimenten gekregen van onze klanten. De afhandeling (communicatie) met betrekking tot de passagierslijsten kon beter en efficiënter. Verder was het tot georganiseerd!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: André

11-06-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De deelnemers hebben het als geweldig ervaren. een en al positiviteit.
Helaas hebben we ook veel klachten etc. ontvangen vanuit Veldhoven over de geluidsoverlast van deze actie. Ik weet, de tolerantie is ver te zoeken , maar ik ben wel geschrokken van de hoeveelheid klachten.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Helene

27-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Gisteren is een langverwachte droom werkelijkheid geworden; een proefles helicopter vliegen met mijn twee kinderen als passagier. Alle lof voor Twan van Norden, vriendelijk, open, rustig, relaxed, vertrouwen en ervarenheid uitstralend, wat weer een positief effect op mijzelf had voor wat betreft vertrouwen en rust.
Erg mooi en fijn is het feit dat Twan niet bij het minste geringste 'ping-pong effect' ingrijpt, maar je de kans geeft weer zelf de koers te herstellen, dat heeft me het gevoel gegeven echt zelf te hebben gevlogen. Zelfs bij het moeilijke 'hoovering', wat me dus echt niet goed afging, bleef hij relaxed en wist hij precies op het juiste moment, niet te vroeg, niet te laat, 'the control' over te nemen. De tienen voor deskundigheid, medewerkers en beleving is absoluut zijn verdienste. Voor wat betreft de communicatie: Uw medewerker aan de telefoon bij wie ik de afspraak plande was ook erg vriendelijk en enthousiast, dat is een mooi visitekaartje voor het bedrijf.
Het iets lagere cijfer voor communicatie komt door het feit dat wij op de afgesproken tijd voor een gesloten deur kwamen te staan. We waren ruim op tijd en zagen wel een helicopter vanaf het bedrijf vertrekken maar konden niet weten dat dat 'onze' instructeur was met een les die uit was gelopen. Dat laatste is geen probleem, dat kan gebeuren, wel zou het fijn zijn geweest als dat op wat voor manier dan ook was gecommuniceerd (briefje op de deur, smsje, belletje, desnoods een mail vooraf waarin de afspraak wordt bevestigd en waarin wordt genoemd dat je rekening moet houden met een uitloop). Ik heb uiteindelijk het telefoonnummer op de site gebeld en gelukkig iemand aan de lijn gekregen (fijn dat jullie ook in het weekend bereikbaar zijn!). Hij liet weten dat de les voor ons was uitgelopen, toen hoefde ik me geen zorgen meer te maken dat de afspraak wellicht niet geregistreerd was en we misschien wel helemaal niet waren ingepland.
Ander onderdeel van 'communicatie' is ook jullie website. Ik heb vooraf wat gegoogled en vergeleken, jullie website vond ik verreweg de fijnste, beste, meest sympathieke, dat heeft dus in eerste instantie mijn keuze bepaald.
En nu, met de ervaring (en mijn luchtdoopcertificaat) op zak zou ik zonder enige twijfel weer voor jullie kiezen, mocht ik ooit weer de mogelijkheid hebben om een vliegles te boeken. Ik ben gewaarschuwd door uw medewerker aan de telefoon, het is verslavend...
Ontzettend bedankt, deze onvergetelijke dag heeft mijn droom overtroffen!
Helene

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan

26-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig dag gehad met spaaractie voor klanten
Goed geregeld

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Vincent

22-05-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zaterdag heb ik een proefles van een half uur gehad. Het was een hele leuke ervaring en voor een half uur tijd een goed indruk gekregen over het vliegen.
Medewerkers zijn erg aardig en geinteresseerd en daarnaast was het een warm welkom.
zeker een aanrader

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: John

21-05-2018
8,0

Beschrijf uw ervaring:
Afgelopen zaterdag heb ik een proefles van een half uur gehad. Het was een hele leuke ervaring en voor een half uur tijd een goed indruk gekregen over het vliegen.
Medewerkers zijn erg aardig en geinteresseerd en daarnaast was het een warm welkom.
zeker een aanrader

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Serdar

14-05-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Goed ontzorgd op de dag zelf, fijn dat er veel flexibiliteit was omtrent de mensen die niet op kwamen dagen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Serdar

12-05-2018
7,4

Beschrijf uw ervaring:
Goed ontzorgd op de dag zelf, fijn dat er veel flexibiliteit was omtrent de mensen die niet op kwamen dagen.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Joost

11-05-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Was een fantastische ervaring met EJ! (ben alleen geen talent ;)!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruben

06-05-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
FI(H) opleiding gedaan. Professionele, gezellige organisatie waar je jezelf meteen thuis voelt. Er wordt geluisterd naar je wensen/opmerkingen. Zeer tevreden over de opleiding en het eindresultaat.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Pascal

05-05-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
FI(H) opleiding gedaan. Professionele, gezellige organisatie waar je jezelf meteen thuis voelt. Er wordt geluisterd naar je wensen/opmerkingen. Zeer tevreden over de opleiding en het eindresultaat.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Cyril

29-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
We hebben een supermooie dag beleefd met en voor onze klanten! Enorm bedankt hiervoor, jullie hebben een top performance neergezet!!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Maurice

23-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Super dag gehad! Mensen van helicentre waren ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Top dag gehad voor onze klanten.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul

21-04-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
Van begin tot eind heldere, korte en vriendelijke communicatie. Uitleg en begeleiding door vlieger zeer prettig en zéker bijdragend aan de onvergetelijke ervaring.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Edwin

18-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Zelf vliegen? Dacht je dat ik dacht dat ik echt zelf met de heli zou mogen vliegen Echt niet! Nou it turned out in .... echt wel. Een ervaring die me daardoor even met beide benen van de grond haalde.

Heel erg bedankt. Ook voor de relaxte sfeer. En de easy going piloot.

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Maurits

17-04-2018
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige ervaring om nog lang van te genieten!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: William

15-04-2018
9,6

Beschrijf uw ervaring:
Geweldige ervaring om nog lang van te genieten!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph

12-04-2018
9,4

Beschrijf uw ervaring:
We hebben een geweldig dag mogen beleven en heel veel positieve en leuke reacties mogen ontvangen!
Hartelijk dank voor deze mooie ervaring!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Ralph

11-04-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
We hebben een geweldig dag mogen beleven en heel veel positieve en leuke reacties mogen ontvangen!
Hartelijk dank voor deze mooie ervaring!

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim

11-04-2018
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Prima geregeld
invul schema prima en mogelijk nog een extra regel om de betalingen bij ons in de adm te zetten
wat doen jullie met het mail adres in het schema

Ik zou HeliCentre BV aanbevelen!