Over HeliCentre

Full service helikopterbedrijf waar kwaliteit op nummer één staat!

Over HeliCentre

Kent u ons al?

HeliCentre is een jong bedrijf op vliegveld Lelystad. We hebben een grote eigen helikoptervloot en vervoeren jaarlijks enkele duizenden passagiers in  Nederland en daarbuiten. Bovendien leiden we jaarlijks een grote groep helikopterpiloten op van beginner tot het allerhoogste niveau (instructeur of zelfs examinator). Doordat onze hangaar regelmatig dient als locatie voor foto/filmshoots, presentaties of evenementen, heeft u ons vast al wel eens (onbewust) ontmoet ;).

Passie en gedrevenheid

Bij ons gaan vliegen, passie, veiligheid en plezier hand in hand. Door onze klantfocus en gedrevenheid zijn we de afgelopen jaren gegroeid. Ook worden we erg positief beoordeeld door onze klanten. Door een aantal aansprekende en complexe vliegopdrachten (bijv. Vliegende Vrienden van Amstel Live, Formule 1, diverse grote Dance Events, landelijke overheidsoperaties, supermarktketens) hebben we laten zien dat we tot de top van helikoptervliegend Nederland behoren. Helikoptervliegen is serious business, maar daarnaast vinden wij dat het ook best leuk mag zijn!

Gecertificeerd

Uw opdracht is bij ons in goede handen: De Nederlandse luchtvaartinspectie (IL&T) heeft ons erkend met een vergunning voor personenvervoer door de lucht (AOC) en een vergunning om helikoptervliegopleidingen te verzorgen (ATO) van beginner tot en met examinator. Klik hier voor meer informatie.

HeliCentre: vervoer op hoog niveau!

Medewerkers

U krijgt te maken met een enthousiast team van vliegers, instructeurs, groundcrew, administratief en ondersteunend personeel én een groot aantal vrijwilligers. Zo zorgen wij dat iedere operatie veilig verloopt en tot in de puntjes verzorgd is.

Serieus bezig met ons vak én wetend wat u vindt: Zo wordt helikopter vliegen een échte beleving!

Al deze medewerkers worden zeer goed getraind zodat zij aan onze hoge standaard kunnen blijven werken.

Locatie

We hebben onze hoofdlocatie aan de Emoeweg 12 op Vliegveld Lelystad.

Op deze locatie beschikken we over 1.100 m² hangaarruimte, diverse klaslokalen, briefingruimtes, kantoorruimtes en overige voorzieningen.
De ideale locatie als uitvalsbasis voor de diverse helikoptervluchten en hét centrum voor tal van helikopteropleidingen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens gezellig langs!

Evenementenlocatie

Een hangaar en locatie op een vliegveld leent zich uitstekend voor het maken van televisieprogramma’s en films.
Daarnaast behoren productpresentaties en klant events ook tot de mogelijkheden.
Al diverse keren is onze locatie het decor geweest van een mooie productie.

Lidmaatschappen

Brancevereniging NACA

Helicentre is actief lid van de NACA (Netherlands Association of Commercial Aviation). DIt is een branchevereniging voor commerciële luchtvaartbedrijven (General Aviation) in Nederland met een registratie, erkenning of ontheffing. Hiermee lopen wij voorop en hebben wij invloed op de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving en veiligheidsmaatregelen.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op