Coronavirus

Update 13 mei 2020

Beste HeliCentre relatie,

Sinds 11 mei 2020 mogen we weer vliegen met maximaal 2 personen aan boord (vlieger + 1 passagier). Dit betekent dat bijvoorbeeld lesvluchten, fotovluchten,  inspectievluchten en rondvluchten (max 1 passageier) weer gewoon doorgang kunnen vinden! Ook helikopterhuur voor gebrevetteerde vliegers is gewoon mogelijk.

Simulatortraining kunt u eveneens bij ons volgen omdat wij daar sowieso de onderlinge afstand van 1,5 meter kunnen garanderen. Er kunnen maximaal 3 personen tegelijk in de simulatorruimte.

 

Wat betekent dit voor u?

Voorafgaand aan de vlucht/training informeren wij naar uw gezondheidstoestand  (triage). Dit doen wij aan de hand van een RIVM vragenlijst (gezondheidscheck contactberoepen). Wanneer u hierin één van de vragen met ja beantwoordt, kan de vlucht/training voor u helaas niet doorgaan.

Wij hanteren bovendien het hygiëneprotocol van de NACA waardoor wij bijvoorbeeld de besturingselementen van de toestellen reinigen tussen elke vlucht. Ook gebruiken de piloten en inzittenden alleen hun eigen gepersonaliseerde headset.

Tenslotte hanteert HeliCentre strikt de basisregels van de rijksoverheid en wij verwachten van onze passagiers dat zij zich daar ook strikt aan houden.

 

Openingstijden

Ons kantoor is open en op afspraak kunt u bij ons terecht. We zijn telefonisch (088-1221221) en via email (info@helicentre.eu) bereikbaar.

Tenslotte bereiden we ons ook voor op het scenario dat het virus zich alsnog verder verspreidt en we genoodzaakt zijn om onze openingstijden of vluchtschema’s aan te passen. Uiteraard informeren we u daarover zo snel mogelijk.

Groet en goede gezondheid toegewenst. Zorg goed voor elkaar!

Team HeliCentre