Het Atomium, Manneke Pis, Théâtre de la Monnaie, de kerken en paleizen én natuurlijk de Grote Markt.
Ja, dit is Brussel!

De Europese hoofdstad. De stad vol cultuur, winkels en vele bezienswaardigheden.

Wat is er mooier dan deze prachtige stad eerst uitgebreid te bekijken van bovenaf?  De citytrips vliegen we naar keuze met de Robinson R44 helikopter (3 passagiersplaatsen) of met een van onze uiterst moderne turbinehelikopters van het type Eurocopter EC120 (4 passagiersplaatsen).

Wij vliegen met u een ronde langs én over de stad. Het Atomium heeft u nog nooit zo gezien!  Onze piloot laat u alle mooie plekjes zien, niets zal u ontgaan.

Nadat u een goede indruk vanuit de lucht heeft gekregen van deze prachtige stad, gaan we landen. Wij brengen u met de helikopter tot aan het centrum van Brussel. Vanaf hier kunt u de stad gaan bezoeken. De mooie plekken die u net vanuit de lucht heeft gezien. De kerken en musea nu eens van binnen bekijken in plaats vanuit de lucht. Of gewoon gezellig gaan winkelen en daarna een lekker terrasje pakken.

Aan het einde van de heerlijke dag komt u weer bij de helikopter. En wij brengen u natuurlijk weer met de helikopter terug naar de locatie van opstijgen.  Wat een heerlijke dag was dit…

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.