Antwerpen, de stad van Rubens, diamanten, cultuur, water en gastronomie.
En of dat zo is!

U kunt het zelf ontdekken. Met HeliCentre wordt het u wel heel gemakkelijk gemaakt.
Wij halen u op met de helikopter, u bepaalt de locatie.
De citytrips vliegen we naar keuze met de Robinson R44 helikopter (3 passagiersplaatsen) of met een van onze uiterst moderne turbinehelikopters van het type Eurocopter EC120 (4 passagiersplaatsen).

U stapt in en we vliegen richting Antwerpen. We komen over het mooie land en u ziet de verschillende dorpen en steden onder u vandaan schieten. En daar ziet u Antwerpen al. En daar gaan we landen. Maar eerst maken we een mooi tochtje boven de stad. Zo krijgt u pas echt een goede indruk.  Eenmaal aan de grond heeft u de keuze: waar gaat u als eerste naar toe, wat gaat u als eerste bekijken?  Is het het mooie Centraal Station van Antwerpen, het stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? Of bezoekt u eerst de diamantwijk om al het moois te bekijken?  Er is dus keuze genoeg. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele winkelstraten en over de gezellige markten, barretjes en terrasjes!  Kortom, aanbod genoeg in deze prachtige stad.

Eenmaal genoten van deze dag staat de helikopter weer klaar voor u.  De piloot zal u weer netjes terugbrengen. Heerlijk hè!

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.