Helikoptervlucht voor uw Bruiloft?

HeliCentre Huwelijksvluchten

De mooiste dag van uw leven is natuurlijk uw trouwdag. Wat is magnefieker dan op de mooiste dag van uw leven met de helikopter aan te komen op uw trouwlocatie?

BruidsvluchtenHeliCentre maakt het mogelijk. Wij voeren uw vlucht uit met de Robinson R44 Raven II of met de Eurocopter EC120B.

U wordt opgehaald op de door u uitgezochte locatie. Waar dat is, bepaalt u helemaal zelf, als het maar buiten de bebouwde kom is en als er maar genoeg ruimte is om te landen met een helikopter.

BruidsvluchtStelt u zich eens voor… Na een indrukwekkende vlucht komt u aan op uw trouwlocatie waar uw gasten op uw aankomst staan te wachten. Plots horen zij iets boven zich en realiseren dat u niet over de weg arriveert, maar vanuit de lucht. Hoe spectaculair is dat? De piloot zet de daling in en u stapt als een koninklijk paar uit de helikopter. Wie wil de mooiste dag van zijn leven niet op deze manier beginnen?

Wilt u meer informatie over huwelijksvluchten of bent u op zoek naar referenties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.