Huur een helikopter voor hour building

Vlieg er op uit na het behalen van uw brevet

Helikopterverhuur

Na het behalen van uw vliegopleiding (PPL, CPL of type rating) is er de mogelijkheid bij HeliCentre het type helikopter te huren waarvoor u gebrevetteerd bent.
Wanneer u niet bij ons uw opleiding heeft gevolgd dient u eerst uitgecheckt te worden door één van onze instructeurs. Tijdens het uitchecken verwachten wij dat u veilig vliegt en op de hoogte bent van onze werkwijze en de lokale procedures. Wij zullen u ook bekend maken met alle faciliteiten binnen HeliCentre.

Voor de exacte voorwaarden van verhuur kunt u contact met ons opnemen.

Wij verhuren de volgende types helikopter:

Voorwaarden

Aan de verhuur van helikopters worden voorwaarden gesteld.

Wanneer u (met passagiers) wilt vliegen moet u in de voorafgaande 90 dagen ten minste 3 starts, naderingen en landingen hebben uitgevoerd in hetzelfde type en moet u minimaal 2 uur gevlogen hebben in de voorgaande 60 dagen. Wanneer u niet aan deze eis voldoet, willen wij dat u eerst door één van onze instructeurs uitgecheckt wordt. Tijdens deze korte vlucht kunt u zichzelf weer vertrouwd maken met de helikopter.

Het uitchecken geschiedt op kosten van de huurder (huur helikopter, start- en landingsgeld en instructeur). Deze checkvlucht doen wij voor uw veiligheid.

Al de helikopters van HeliCentre zijn allrisk verzekerd maar hebben wel een eigen risico.
Vraag naar de verdere voorwaarden en mogelijkheden tot verlaging eigen risico.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op