Helikopter Events

Events

Een helikopter is voor veel mensen niet alledaags en daardoor een publiekstrekker. Een ideaal middel dus om klanten te trekken naar de opening van uw bedrijf, product- of bedrijfspresentaties of open dagen.

HeliCentre zorgt dat uw bedrijf of evenement op de kaart wordt gezet. Een mooie bijkomstigheid is dat een helikopter het ideale middel is om free-publicity te genereren in dag- en weekbladen en op televisie.

Het team van HeliCentre denkt met u mee en adviseert u hoe we samen het beste resultaat voor u kunnen bereiken.

Door de ruime ervaring die het team van HeliCentre heeft in het verzorgen van deze specials mag u er vanuit gaan dat alles van begin tot eind perfect geregeld wordt.

Bestickering/Wrapping

U wilt de helikopter zichtbaar in uw eigen huisstijl laten vliegen?

Bij ons is het mogelijk om de helikopter te voorzien van bestickering. Het is zelfs mogelijk om de helikopter geheel van een andere look te voorzien.
We hebben al vele variaties gehad: voor ieder evenement of gelegenheid een eigen helikopter: laat uw helikopter wrappen door onze specialisten!

Eigen vervoersvergunning

HeliCentre is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkende en goedgekeurde helikoptermaatschappij en heeft een eigen Air Operators Certificate (AOC). Hierdoor kunnen wij de benodigde toestemmingen voor een buitenlanding snel verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op