Culinaire vluchten: per helikopter naar uw restaurant

Exclusief lunchen privé of met een zakenpartner? HeliCentre vliegt u per helikopter naar verschillende restaurants in Nederland en België!
Kent u zelf een goed restaurant? Vraag HeliCentre naar de mogelijkheden om u daar naartoe te vliegen.

Hier volgen enkele voorbeelden van restaurants met heliport:

Lunchvlucht Chateau St. Gerlach

Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de uitgestrekte parken, stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof. Al dit fraais alleen al maakt Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht.
En u gaat hier natuurlijk niet zomaar naar toe. Nee, u doet dit per helikopter!
De vlucht er naar toe is al een belevenis op zich. Want u weet hoe mooi Limburg is, maar zo mooi?

We zullen in de buurt landen: op Maastricht-Aachen Airport. Daarna wordt u in Château St. Gerlach als een heuse VIP ontvangen. Vervolgens geniet u van een uitgebreide lunch mét bijbehorend wijnarrangement. En uiteraard laat u zich na deze culinaire belevenis weer netjes terugvliegen. Zoals het hoort!

Bekijk de website van Chateau St. Gerlach.

Manoir Restaurant Inter Scaldes

Eten “tussen” de sterren!
U wilt exclusief gaan lunchen met uw partner of zakenrelatie? Waar kan dit dan beter dan bij het bekende 3-sterren restaurant in Kruiningen: Restaurant Manoir Inter Scaldes?
En de meest spectaculaire manier om bij het restaurant te geraken is natuurlijk per helikopter. En daar wordt voor gezorgd!
Wij halen u op op een locatie die u aangeeft. Bijvoorbeeld bij uw bedrijf.
U stapt in en wij vliegen over alle files heen naar het prachtige Zeeland. Hier in Kruiningen ligt het restaurant.
U wordt op de helihaven ontvangen met een glas Champagne. Een mooier ontvangst is nauwelijks voor te stellen.
Hierna geniet u van een heerlijke lunch. Wij hebben voor u een aantal speciale lunches samengesteld. Aan u de keuze!

Bekijk de website van Manoir Restaurant Inter Scaldes.

Lunchvlucht De Koperen Hoogte

Letterlijk en figuurlijk lunchen op hoog niveau!
Wilt u exclusief lunchen met uw (zaken)partner? Wat is mooier dan met een helikopter naar dit prachtig restaurant gebracht te worden?
U wordt thuis of bij uw bedrijf opgehaald en u wordt gebracht naar de helikopter die op een locatie bij u in de buurt klaar staat.
U kunt meteen instappen en de helikopter zal snel het luchtruim kiezen.
Nederland schiet onder u voorbij en u heeft een 1e klas uitzicht op alles wat zich op de grond afspeelt.
Na een enerverende tocht landt de helikopter bij restaurant “De Koperen Hoogte” in Zwolle. Daar wordt u vriendelijk ontvangen en krijgt u een fantastische plaats waar u heerlijk geniet van uw uitgebreide lunch. Natuurlijk ontbreekt het wijnarrangement niet!
Na te hebben genoten van de lunch wordt u op dezelfde luxe manier weer teruggevlogen. Klinkt erg aantrekkelijk, toch?

Bekijk de website van de Koperen Hoogte.

Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het onze gasten geen moment aan iets ontbreekt.

Wij hebben maar één doel: onze gasten de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden in deze prachtige omgeving en u te laten genieten van de Friese gastvrijheid

Het hotel beschikt over alle faciliteiten die ervoor zullen zorgen dat gasten volledig kunnen ontspannen en genieten tijdens het verblijf op Landgoed Lauswolt. Onze Spa & Wellness ‘The Art of Beauty by Lauswolt’ en de naastgelegen 18 holes golfbaan van Golf & Countryclub Lauswolt bieden alle mogelijkheid om te ontspannen. Onze hotelfietsen staan ter beschikking om de prachtige bosrijke omgeving te verkennen.

Maar ook op culinair gebied is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. Trots zijn wij op onze twee restaurants met ieder een verschillende beleving. In restaurant De Heeren van Harinxma hebben wij passie voor details. Dit restaurant is, als enige in Friesland, bekroond met een Michelinster. Ons tweede restaurant is Bistro Nijeholt, bekroond met een Bib Gourmand. Geniet in een ongedwongen huiskamersfeer van gerechten bereid met eerlijke streekproducten.

Bekijk de website van Landgoed Lauswolt.

Alles geregeld

HeliCentre ontzorgt:

  • HeliCentre zorgt voor alle vergunningen bij gemeente en provincie, alsmede de meldingen bij de Inspectie Leefomgeving & Transport en de KLPD;
  • Wij zorgen dat de aangewezen landingslocatie geschikt wordt gemaakt als tijdelijke helikopterhaven;
  • Onze gecertificeerde grondploeg instrueert en begeleidt alle passagiers.

Zekerheid

HeliCentre is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkende en goedgekeurde helikoptermaatschappij en heeft een eigen Air Operators Certificate (AOC). Deze vervoersvergunning geeft u de garantie dat alles op het gebied van veiligheid, werkwijze en procedures uitstekend geregeld is. Klik hier voor meer informatie.

U hoeft bij een vlucht van HeliCentre geen aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op