Bruidsvluchten per helikopter

Unieke bruiloft
De mooiste dag van uw leven is natuurlijk uw trouwdag. Wat is magnifieker dan op de mooiste dag van uw leven met de helikopter aan te komen op uw trouwlocatie? Huur een helikopter voor uw bruidsvlucht en wij maken het mogelijk. U kunt kiezen uit de Robinson R44 (3 passagiers), Robinson R66 (4 passagiers), Eurocopter EC120 (4 passagiers) of de Airbus AS350 (5 passagiers).

Helikoptervlucht volledig naar uw wensen
U wordt opgehaald op de door u uitgezochte locatie. Waar dat is, bepaalt u helemaal zelf, als het maar buiten de bebouwde kom is en als er maar genoeg ruimte is om te landen met een helikopter.

Bruidsvluchten per helikopter

Stelt u zich eens voor… Na een indrukwekkende vlucht komt u aan op uw trouwlocatie waar uw gasten op uw aankomst staan te wachten. Plots horen zij iets boven zich en realiseren dat u niet over de weg arriveert, maar vanuit de lucht. Hoe spectaculair is dat? De piloot zet de daling in en u stapt als een koninklijk paar uit de helikopter. Wie wil de mooiste dag van zijn leven niet op deze manier beginnen?

Landingslocatie

Vaak is het mogelijk om bij uw trouwlocatie te landen.
Wij mogen namelijk bijna overal in Nederland landen (behalve woon- en natuurgebieden) en zijn dus niet gebonden aan alleen vliegvelden of heliports.

Is uw tuin groot genoeg? Of heeft u sportvelden in de buurt liggen? Wij halen u daar dan op en brengen u naar de plek van uw bruiloft. Wij regelen alle vergunningen en ontheffingen en zorgen dat u écht op een bijzondere wijze uw mooiste dag kunt starten.

Eigen vervoersvergunning

HeliCentre is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkende en goedgekeurde helikoptermaatschappij en heeft een eigen Air Operators Certificate (AOC). Hierdoor kunnen wij de benodigde toestemmingen voor een landing op uw droomlocatie snel verkrijgen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op